syar's FotoPage

By: syar amin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Jul-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bandung jakarta bandung jakarta!!

 
 
 
View all 15 photos...
syok syok mama dapat kelepasan lagi untuk beliburrr...uishh kali ni lama 5 hari tau tinggal kan amin and ammar..tak pe babah leh handle lagipun memandangkan pegi pada hari bekerja..babah cuma jaga malam jer..bab baju untuk seminggu tu mama dah settlekan (terus antar kat nursery selama seminggu) hehehe keje babah cuma gi antar budak2 tem pagi, ambik petang, malam kul 9 tidokan ammar..kul 10 amin nya tem tidoo, pastu babah leh bernafas aman n damai cuma ari sabtu jelah babah kena besusah payah sket kena ngasuh itu 2 budak yg sangat lasakk hehehe


15 - 19 Julai 2008
trip ni dah lama rancang even booking flight pun last year lagi..cadangan nak pegi ada nak dekat 11 org, lastlast cuma 8 org jer (termasuk bes fren yg tepaksa cansel da trip - kena gi london) sapa lagii kalau bukan kak nimmmm!!!

flight pagi.. agenda sampai jer kat bandung terus soping soping soping sampai muntah muntah pening pening. FOS FOS FOS sampai leee ari berikutnya..sya n nova sampai urut2 kaki, bengkak2 kaki punya bejalan..setiap kedai jelajahhh!! tapi memang menyeronokkan walau dalam kepenatan..

ok enjoy da piccc at bandung (tapi tak byk snap da pic sbb ralet dok soping) hehehe


Saturday, 12-Jul-2008 17:20 Email | Share | | Bookmark
Cak aaaa!!!!

readyy
cakkkk
aaaaaa!!!
View all 5 photos...
ammar dah byk keletah skrang ni..yesterday (11/7/2008) ammar genap setahun setengah bulann..dah besa hero mama sorang ni!! da pandai buli abg dia!!



Wednesday, 28-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
ronda ronda ngan pak ngah!!

 
 
 
View all 16 photos...
bawak pak ngah jalan2 kat putrajaya..yang tu la paling dekat
pi alamanda pahtu baru bejalan kawasan sekitar..enjoy da pics!!



Tuesday, 27-May-2008 15:24 Email | Share | | Bookmark
kulim kulim - xtiviti

 
 
cewah cewah
View all 15 photos...
alah takat dok semalam ja kat kulim, next day lepas besday amin dah balik kl, on da way balik singgah kat kola kurau ila kawen..da la tetinggal kad, ermm melilau jugak lah dok cari rumah pengantin..

18 mei 2008 - maka genaplah perkahwinan mama n babah selama 6 tahun..cepat ja dah 6 tun..harapan - yg baik2 belaka.. happy anniversary both of us!!



Tuesday, 27-May-2008 14:56 Email | Share | | Bookmark
Besday Amin!!

 
 
 
View all 11 photos...
Untuk pertama kali amin menyambut hari kelahiran di rumah mak tok kulim!! tak dirancang pun, balik sbb pak ngah nak ambik menda-menda penting sebelum gi obersea..pahtu nak jumpa mak n abah dulu kunun ambik restu mak n abahh sebelum berangkat jauhh..jauhnya la sangat!! haha
anyway to my beloved son- muhaimin, happy birthday.. nothing special 2 you, cuma doa dan restu mama sentiasa bersamamu..senantiasa.. semoga kejayaan, kebahagian dan keceriaan disampingmu!!



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net